Skip navigation

Første nyhedsbrev udsendt

Digitalt Produktkatalogs har udsendt sit første nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet indeholder sammendrag af de vigtigste nyheder om aktiviteter og tiltag. Det er en let måde at holde sig løbende orienteret om hvad der sker på Produktkataloget, og hvilke nye funktioner vi implementerer.

Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det nu.

Nyhedsbrev april 2008

  • Lær at bruge kataloget

    Lær at bruge kataloget

    Digitalt Produktkatalog er en enkel og hurtig måde at søge information om byggematerialer på. Men der er masser af kraft under den brugervenlige overflade.

    Se vores online demonstration af katalogets funktioner, og få også tips til hvordan du kan gøre din søgning bedre.

    Læs mere…

  • Følg med i udviklingen

    Følg med i udviklingen

    Produktkataloget er i sin nuværende version en beta-version. Det betyder at det er en foreløbig version, som vi prøver af i offentligt rum. Der vil løbende blive tilføjet nye funktionaliteter, som gør værktøjet endnu bedre.

    På digitaleprodukter.dk kan du læse mere om de forskellige funktioner vi har planlagt, samt hvornår de vil blive gjort tilgængelige.

    Læs mere…

  • Seminar om Digitalt Produktkatalog og andre digitale værktøjer

    Seminar om Digitalt Produktkatalog og andre digitale værktøjer

    Fredag d. 9. maj bliver seminaret “Digitalt byggeri og byggematerialeproducenterne” afholdt på Teknologisk Institut i Taastrup.

    Seminaret er henvendt til producenter, og er en mulighed for at blive præsenteret for Digitalt Produktkatalog og andre digitale værktøjer, som henvender sig til producenterne.

    Der vil desuden være indlæg fra både rådgivere og producenter, som fortæller om deres erfaringer med de forskellige værktøjer.

    Læs mere…

Publiceret den 21. April under: Digitalt Produktkatalog