Skip navigation

Version 1.0 på trapperne

Hermed er det offentliggjort: Tirsdag den 10. juni går vi ud af beta, og produktkataloget bliver tilgængeligt i version 1.0.

At vi går ud af beta, kommer til at betyde at produktet er klar til brug, og dermed bliver et solidt værktøj til byggeriets rådgivere.

Men bare fordi vi fjerner det grønne beta-badge kommer vi ikke at ligge på den lade side. Vi står foran en travl tid, hvor der helt sikkert kommer til at ske mange spændende ting her på siden.

En ting er selvfølgelig nye funktioner til Digitalt Produktkatalog. Vi kan allerede nu løfte sløret for en af de interessante funktioner: Bruger konti. Her kan du oprette din egen konto, og bla sammensætte dit eget produktkatalog fyldt med dine favoritprodukter.

Derudover glæder vi os også til at vise jer alle de producenter som har sagt ja tak til at samarbejde med os. Deres produkter vil i den næste tid blive opdateret med tekniske informationer, inspirations-billeder, CAD detaljer, udbudsbeskrivelser og meget mere.

Vi arbejder selvfølgelig hele tiden på forbedringer – både på teknikken under motorhjelmen, men også også på helheden og brugeroplevelsen. Her er din oplevelse i centrum! Så er der ting der virker mærkelige eller slet og ret ikke virker som du ville forvente, så tøv ikke med at give os besked via [email protected].

Vi glæder til at præsentere dig for Digitalt Produktkatlog version 1.0.

Publiceret den 15. May under: Digitalt Produktkatalog