Skip navigation

Velkommen til Digitalt Produktkatalog v1.0

Mit Produktkatalog - version 1.0

Efter 3 måneders Beta-periode, og et støt voksende antal brugere, er nu vi stolte af at kunne præsentere Digitalt Produktkatalog i sin første egentlige – version 1.0.

Men hvad betyder v1.0 så?

Det betyder selvfølgelig nye funktioner som f.eks “mit produktkatalog” – Dit eget katalog, fyldt med favoritprodukter.

Der er også kommet et hav af ekstra småfunktioner til, som skal gøre det lettere for dig som brugere. F.eks. “breadcrumbs” i toppen af siden, som fortæller dig hvor du er, og hvordan du er kommet derhen.

Version 1.0 betyder også at vi for alvor åbner op for at byggematerialeproducenter, som ønsker at være med på den digitale bølge, kan vise deres produkter frem på kataloget.
I har sikkert allerede set Icopal og VELUX, og i den næste tid vil der komme endnu flere producenter og produkter til.

Vi starter op med en række stærke introduktionstilbud til interesserede producenter. Kontakt vores salgsafdeling på [email protected] og hør mere.

Har en producent ikke de ting du skal bruge, så gør ham opmærksom på det! Vi har gjort det enklere for dig som rådgiver at gøre producenterne opmærksom på dine krav. Så når du fremover finder et produkt, som kun indeholder vores stamdata, kan du benytte dig af funktionen “Send besked til denne producent” og skrive din egen besked til producenten, eller bruge vores forslag.

Men version 1.0 er jo kun begyndelsen, som peger frem mod flere funktioner og mere udvikling. Udvikling som du altid kan følge med i under “udvikling” eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Publiceret den 10. June under: Digitalt Produktkatalog