Skip navigation

Mission: Mindre trivielt arbejde

Måske Er du også en af de mange arkitekter, ingeniører eller konstruktører som har fået fingre i et af vores postkort som netop i disse dage florerer på tegnestuerne.

Beskeden er klar: forholdende er ikke i orden!
Men hvorfor ikke, og hvad har det med denne website at gøre?

Vi har gjort det let og overskueligt at finde de relevante produkter. Ved hjælp af et enkelt system, giver vi overblik over, hvilken kvalitet producenternes digitale materiale kan findes i.

Tore Hvidegaard – Digitalt Produktkatalog

Slut med dumme pdf’er

Vi har lavet digitaleprodukter.dk til dig, som er træt af at bruge tid på trivielt arbejde, fordi alt for mange byggematerialeproducenter ikke kan levere ordentligt digitalt materiale om deres produkter.

Det er til dig som endnu engang bruger timer på at lave dumme PDF detaljer om til brugbart CAD materiale. Og til dig som igen sidder og bøvler med udbudsbeskrivelser, og tænker på hvorfor producenten ikke leverer materiale som kan hjælpe dig.

Digitaleprodukter.dk hjælper dig med dette på flere måder.
Her kan du på en gang finde de produkter du skal anvende i projekteringen, samtidig med at du sikrer dig at materialet omkring dem er i orden.
Vi har gjort det let og overskueligt at finde de relevante produkter. Ved hjælp af et enkelt system, giver vi overblik over, hvilken kvalitet producenternes digitale materiale kan findes i.
Hver produkt har derfor 0 til 3 stjerner. 0 er mindst, 3 er bedst.

Producenterne skal høre budskabet

Vores budskab er at det er let og overskueligt for producenterne at leve op til rådgivernes digitale krav og levere materiale i en kvalitet rådgiverne kan være tilfredse med.

Hvis du er enig i dette, og ligesom os, mener at digitaleprodukter.dk er løsningen, hvorfor så ikke gøre producenterne opmærksom på systemet?

Langt de fleste producenter er meget interesserede i at levere det du har brug for, mange ved bare ikke hvad det er!

Derfor opfordrer vi dig – og alle andre rådgivere – til at give budskabet videre til producenterne.

Hjælp dem og hjælp derved dig selv ved at fortælle dem det. Så sørger vi for resten.

Publiceret den 11. November under: Digitalt Produktkatalog, Digitalt materiale, Stjerner