Skip navigation

Hjælp os med at hjælpe dig

Kære rådgiver,

Det er langt fra alle produkter på digitaleprodukter.dk der har tilknyttet digitalt materiale.

Det kan sommetider være til frustration for dig som bruger, fordi du så er nødt til at bruge tid på at gå til producentens egen hjemmeside, hvor der ofte heller ikke findes den information du har brug for.

Vi taler ofte med producenter, som faktisk er meget interesseret i at levere det materiale, som rådgiverne efterspørger, men mange har svært ved at finde ud af hvad det præcist er, og mange er bange for at det er en stor investering.

Vi hos 3dbyggeri ved hvad der skal til, og vi ved at det meget ofte kan gøres meget billigt. Men vi har brug for din hjælp til at sprede budskabet!

Når du finder et produkt, som ikke har digitalt materiale på digitaleprodukter.dk, så har vi gjort det muligt for dig at gøre producenten opmærksom på dette, på en enkel og ligetil måde. Du skal bare trykke på knappen til højre hvor der står: “Producenterne vil gerne levere det du behøver – fortæl dem om digitale produkter”.

Derfor vil vi opfordre dig til at finde din(e) yndlingsproducent(er) og sende dem en sød besked med det glade budskab. Brug søgeboksen øverst til højre på siden.

På den måde kan du hjælpe os til at hjælpe dig til en lettere hverdag.

Med venlig hilsen,

3dbyggeri danmark / digitaleprodukter.dk

Publiceret den 2. April under: Digitalt Produktkatalog, Digitalt materiale, Producenter