Skip navigation

Databasen bag digitaleprodukter får sit eget navn

bin001_logo_varianta-r04

Nu får databasen bag digitaleprodukter.dk sit eget navn: BuildIN. Samtidig er databasen blevet valgt som leverandør af produktinformation til portalen www.bygviden.dk.

BuildIN er dermed den bagvedliggende database for både bygviden.dk og digitaleprodukter.dk. Målet er at sætte slutbrugeren af de tilknyttede hjemmesider (dvs. arkitekten, ingeniøren og de udførende) i kontakt med det gode professionelle produkt og dermed sikre, at hele værdikæden tænkes igennem fra projektering til det færdige projekt. Ved at skabe let tilgang til de byggefaglige informationer, ønsker vi at bidrage til at minimere fejl og mangler i byggeriet.

I løbet af den kommende tid vil dele af digitaleprodukter.dk derfor blive omstruktureret en lille smule, blandt andet administrationsmodulet og siderne til producenter, for at sikre gennemskuelighed og overblik for vores kunder.

Målet med den nye struktur er at skabe et unikt netværk af information om byggematerialer, og dermed sikre, at informationen er til gavn og glæde for så mange som muligt.

Du kan læse mere om buildIN på www.getbuildin.dk.

Du kan se, hvordan integrationen virker i praksis ved at sammenligne disse to links:
Moelven på digitaleprodukter.dk
Moelven på bygviden.dk

Publiceret den 2. November under: BuildIN, Digitalt Produktkatalog