Skip navigation

Til producenter: få dit eget produktkatalog på din hjemmeside!

planbad-embed

Nu lancerer holdet bag www.digitaleprodukter.dk en ny og spændende feature til alle producenter på kataloget: Få produkterne på kataloget vist på din egen hjemmeside. Det er lige så nemt som at lægge en video fra youtube ind!

Vi har fra flere sider i den seneste tid hørt ønsket fra producenterne om at kunne nøjes med at opdatere ét sted. Det kan vi godt forstå – derfor har vi set på hvordan vi udnytter den information der allerede ligger i databasen bag digitaleprodukter.dk til noget mere.

Løsningen er blevet en enkel måde at vise produkterne fra digitaleprodukter.dk på sin egen hjemmeside. Ved at kopiere nogle linjer kode, kan den enkelte producent lægge et komplet produktkatalog ind på sin egen hjemmeside – kataloget indholder simpelthen alle den pågældende producents produkter fra digitaleprodukter.dk. Derefter er det kun nødvendigt at opdatere produktinformationen ét sted, nemlig på digitaleprodukter.dk.

Vi har allerede en række producenter som vil benytte den nye mulighed, men vi vil gerne i kontakt med flere producenter, der har lyst til at prøve det af, og hjælpe os med at gøre det til den helt rigtige løsning. Derfor leder vi nu efter producenter der har lyst til at vise verden, at markedsføring kan være sjovt, billigt og nemt på samme tid! Du behøver ikke være kunde på digitaleprodukter for at være med, og du får adgang til det hurtigst voksende og mest professionelle system til håndtering af produktinformation for byggematerialer i dag.

Så kontakt os på [email protected] og fortæl os, hvis du vil vide mere. Vi glæder os til at vise de første resultater frem inden længe.

Publiceret den 12. November under: Digitalt Produktkatalog, Feature, Producenter