Skip navigation

Eurotag Danmark A/S på Digitaleprodukter.dk

Af Emil

Eurotag Danmark A/S er en del af den verdensomspændende DERBIGUM organisation. Eurotag Danmark A/S er generalagent for Imperbel i Belgien og har derved eneforhandling af DERBIGUM® i Danmark.

Hos DERBIGUM er milljøet i højsædet både her i landet hos Eurotag Danmark A/S og deres tagdækkere, men også på fremstillingsfabrikkerne rundt om i verden. DERBIGUM er på mange måder et innovativt brand, bl.a. har man på fabrikken i Belgien opstillet et anlæg til recirkulering af DERBIGUM. Dette betyder at man i dag er i stand til at genanvende såvel spild fra produktionen som rester fra montagen af DERBIGUM løsninger. Ligeledes ville det i dag være muligt, at genanvende en gammel tagdækning udført med DERBIGUM. Nu har Eurotag Danmark A/S taget endnu et innovativt skridt for DERBIGUM og vi er glade for at kunne byde dem velkommen på Digitaleprodukter.dk

Se f.eks DERBICOLOR, en tagmembran der er flot præsenteret med tekst og billeder, eller læs mere om DERBIGUM, Eurotag Danmark A/S og alle deres produkter her.

Publiceret den 16. August under: Digitalt Produktkatalog, Producenter