Skip navigation

Nye produkter på kataloget

Nu er det er efterhånden længe siden vi har ytret os om vores egne fortræffeligheder – men det er ikke fordi vi har ligget på den lade side, tværtimod!

I de seneste par måneder er der kommet mange nye produkter til – her er et par udvalgte eksempler:

I denne uge kom de første produktsider om Italienske Catalano’s serier af håndvaske og toiletter i porcelæn, Italienske GSI’s flotte Losanga serie af håndvaske og toiletter i porcelæn, samt Higtech køkken- og håndvaskarmaturer i høj kvalitet.

Indenfor facader har vi fået nogle flotte facadeplader i miljøvenlig, gennemfarvet fibercement, ligesom vi har fået sinusplader, trapezplader og pandeplader i stål til både tag og facader.

I forlængelse heraf kan vi præsentere de første produkter indenfor solafskærmning med aluminiumslameller fra Solatek.

På tagfronten har Icopal fået følgeskab af Trelleborg Phønix’s tagpapløsninger og tagplader i profileret stål fra DS Stålprofil, Ligesom Skandek har fået opgraderet deres produktinformation.

Sidst skal nævnes DAFA’s store sortiment af produkter indenfor blandt andet tætningslister, pakninger, og fugeprodukter.

Men det stopper ikke her – flere producenter er på vej, og vi arbejder sammen med alle producenterne på at få opgraderet det digitale materiale så det passer til rådgivernes arbejdsmetoder.

Og det bedste af det hele er, at du også kan hjælpe! Skriv til din yndlingsproducent og fortæl hvad du har brug for – eller brug vores “send besked” funktion til at gøre opmærksom på at det er nu vi har brug for digitale produkter.

Publiceret den 3. April under: Digitalt Produktkatalog, Digitalt materiale, Producenter, Produktnyheder