Skip navigation

digitaleprodukter.dk runder 20.000 unikke besøgende


Udviklingen af unikke besøgende. Målt over 30 dages perioder. Kilde: Google Analytics

De sidste 30 dage har digitaleprodukter.dk haft over 20.000 unikke besøgende. Besøgstallet har været støt stigende, efter en kort “pause” omkring jul (se graf).

Detaljerede informationer giver flere besøg

Flere producenter med detaljerede produktinformationer er med til at øge antallet af brugere på portalen. For nyligt har vi offentliggjort en hel række nye producenter med detaljerede informationer, som er med til at understøtte de flotte besøgstal.

Hvordan opgøres tallene?

Til de interesserede, der vil vide hvad vi mener med en unik besøgende (visitor), kommer her svaret fra det analyseværktøj vi anvender.

The initial session by a user during any given date range is considered to be an additional visit and an additional visitor. Any future sessions from the same user during the selected time period are counted as additional visits, but not as additional visitors.

Google Analytics Help

En unik besøgende er altså en bruger, som inden for den givne periode (30 dage i dette tilfælde) har besøgt portalen en eller flere gange. Så selvom jeg klikker mig ind på portalen 20 gange i løbet af perioden, tæller det altså kun for én besøgende.

Publiceret den 20. April under: Digitalt Produktkatalog